Sûti autonome elektrische kits

Uw pelletkachel is onafhankelijk van het elektriciteitsnet

Geen stroom? Geen probleem! Al onze design pelletkachels kunnen zonder netstroom worden gebruikt.

Sûti verbetert zich voortdurend; wij houden rekening met uw behoeften en daarom werken wij al vele maanden aan een oplossing die u kan helpen in geval van stroomuitval.

Dankzij de ontsteking in 2 minuten, het stroomverbruik van 39 watt, de A++ prestaties en het feit dat hij nu al voldoet aan de Ecodesign 2022-normen. Sûti heeft niet één, maar twee oplossingen voor u ontwikkeld…

2 types autonome elektrische kits:

Een pelletkachel met kwaliteitsdesign die voldoet aan uw wens om energie te besparen en tegelijk uw comfort te verhogen.

In geval van een stroomonderbreking (of zelfs een microonderbreking) blijft de kachel volledig normaal werken (zelfde regeling, zelfde ontstekingssysteem, zelfde stand-by of modulatiemodus, stoppen en opnieuw starten van de kachel).

Ontdek onze autonome elektrische kits in video

Onze kits

Sûti Elektrische kits
SÛTI Design & Utility | Poêles à pellets design | SP1 pierre

Optie1 : Anti-black-out Kit

De Anti-black-out Kit: dankzij gelbatterijen en een omvormer beschikt uw Sûti-kachel over een autonomie van 4 tot 5 uur in geval van stroompanne.

Voor maximale veiligheid zal de kachel, wanneer nog 10% van de batterij resteert, de uitschakelfase starten.

Wanneer het elektriciteitsnet wordt hersteld, detecteert de omvormer dit en schakelt hij terug naar het net. De batterijen worden dan automatisch opgeladen om verdere stroomonderbrekingen op te vangen.

Kenmerken:

In elke kit zit:

Prestaties:

De kit bestaat uit een omvormer en twee accu’s die bij stroomuitval onmiddellijk de stroomvoorziening overnemen en ervoor zorgen dat uw toestellen over noodstroom beschikken.

Dit systeem werkt automatisch, u hoeft niets te doen. Wanneer het elektriciteitsnet wordt hersteld, detecteert de omvormer dit en schakelt hij weer op het net over. De batterijen worden dan automatisch opgeladen om verdere stroomonderbrekingen op te vangen.

Sûti Elektrische kits
SÛTI Design & Utility | Poêles à pellets design | Kit autoconsommation

Optie 2 : Zelfconsumptie Kit

De Zelfconsumptie Kit: 100% elektrische autonomie dankzij zonnepanelen, omvormer en batterijen.

U bent niet langer afhankelijk van het elektriciteitsnet en zijn schommelingen, maar hebt volledige controle over uw fornuis, zonder enig risico op stroomuitval.

Kenmerken:

In elke kit zit:

De installatie kan in één of meer fasen worden uitgevoerd, waarbij eerst de kachel wordt geplaatst, dan de accu wordt toegevoegd, gevolgd door de installatie van een zonnepaneel.

Voor meer informatie over onze kits, contacteer uw dichtstbijzijnde Sûti dealer.